Fridags-fredag og lidt mere påske…


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Det gode ved det danske ferieår er for mig, at når vi når hen mod slutningen af ferieåret i marts/april, så har jeg som regel lidt ferie jeg skal have brændt af. Og det kan man jo passende gøre ved at forlænge sin weekend med en fridags-fredag – skønt! :-)

Nu har hækleriet jo taget en del fritid her på det sidste, så jeg havde en praktisk ikke-hækle-to-do liste, som jeg lige skulle have en date med her til formiddag. Men ak… så kom jeg jo liiiiiige til at gå på Instagram og her faldt jeg over LLL & Co’s profil. Og så kom jeg liiiiige til at gå videre til hendes blog. Og der – efter lang tids søgen – står jeg pludselig face-2-face med det mest magiske påskeæg.

Påskeæg_3Nå, der røg den formiddag så… :-) Men, resultatet er fantastisk og det hele værd! Se Lisbets opskrift HER. Og min “Begynder DIY” HER.

God hækling! ;-)

Skriv et svar