I har stemt – og vinderen blev…. en cardigan!


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Garn_4

Alle blandt jer læsere, der også har et afhængighedsforhold til at hækle, ved at projekterne og de gode idéer nogle gange hober sig så meget op, at det kan være svært at vælge imellem dem! Og hvad gør man så?

Ja, jeg gjorde i hvert fald det, at jeg involverede alle mine søde følgere på Instagram. Jeg smed simpelthen en afstemning af sted! Spørgsmålet lød:

Hvilken hækleopskrift vil du helst have på min blog?

1. Nusseklud med dyr
2. Baby/tumlinge hue
3. Mobilpung
4. Grydelapper
5. Bedstemorfirkanter med mønster
6. Sjal
7. Hæklet dyr/bamse
8. Barnevognskæde
9. Babycardigan
10. Andet

54 stemmer i alt blev det til – og vinderen blev: 9. Babycardigan!

Tusind gange tak til alle jer, der deltog! Og også tak for nye og gode idéer, som er røget fluks på listen over fremtidige projekter! :-)

Nå, men turen gik så i dag ud for at finde garn til cardiganen. Jeg havde lyst til at hækle den af noget rigtig lækkert garn, så jeg måtte jo forbi Tante Grøn i Odense. Kender du Tante Grøn? Hvis ikke kan jeg virkelig, virkelig anbefale, at du aflægger et besøg, hvis du er på Odenseanske kanter. De udfylder deres lille hjørne i garnhimlen med ekstremt god kundeservice, store smil, hjertevarme, gode tips og råd – og så selvfølgelig det lækreste, lækreste garn! Og pssssst – hvis IKKE du lige kommer rundt om Odense, så har Tante Grøn også en dejlig webshop, som ligeledes kan anbefales!

Mit valg af garn faldt i dag på Bøllefrø, som er det blødeste, dejligste merino garn. Cardiganen bliver grå med koralrød kant. Jeg har sendt et par forespørgsler ud på oversættelse af nogle meget søde cardigans, så nu er det bare om at vente på godkendelse og så trylle lidt med garnet. Jeg er meget spændt på resultatet, for jeg har ikke hæklet så mange beklædningsgenstande endnu. Jeg satser på, at Bøllefrøet hjælper mig på vej :-)

Stay tuned!

2 comments


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Marianne says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Glæder mig til at se resultatet. Super flotte farver du har valgt. Kender ikke garnet, men det ser lækkert ud.


  • Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   Louise says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Tusind tak, Marianne! Jeg glæder mig også til at vise resultatet frem :-)

Skriv et svar