Når man bliver opslugt af livet…


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Hættetrøje med lomme_8

Bloggen har ligget stille lidt. Jeg vil ikke sige længe, for alt er jo trods alt relativt. Men måske længe for mig – 2½ uge… Det tror jeg faktisk er længere end jeg har prøvet før, siden bloggen startede.

Som du måske har læst om før herinde, så er jeg jo lidt en “kasser-og-rammer” person. Jeg kan godt lide, at der er sådan lidt overordnede rammer og en “plan” i mit liv. Ikke dermed sagt, at jeg ikke kan være spontan – det kan jeg sagtens. Men helt overordnet er der sådan riiimelig styr på tingene. Det kan jo både være en god ting, men som kasse/ramme-person skal man også nogle gange være varsom med, at det ikke bliver kasserne, der styrer dig – men at du hele tiden er den, der styrer kasserne. Det er i hvert fald meget vigtigt for mig, at have den skelnen!

Når livet så engang imellem opsluger mig, og jeg driver derudaf uden nogle kasser, så er det sundt og godt! Og jeg er meget opmærksom på ikke at bryde ud af det “flow”. Så da jeg var på ferie en uge i Spanien i forrige uge, og opdagede, at jeg faktisk ikke havde lyst til at hækle, så var det vigtigt for mig IKKE at hækle. Ikke noget med at bøje af for “bør” og “skal”. Nej, jeg lagde mig ved poolen i 27 grader og solskin og med gode bøger, og der lå jeg i en uge. Kun afbrudt af en runde golf undervejs, og så lidt mad hist og pist. Normalt kan jeg godt lide, at der sker lidt på ferier, men lige på denne her ferie, der havde jeg bare behov for at koble heeeeelt af. Så det gjorde jeg. Jeg hyggede mig med min familie og jeg koblede af i solen. Punktum!

Tilbage til virkeligheden, så kløede det godt nok alligevel for at komme i gang med lidt nye hækleprojekter. Så efter lidt søgen, faldt jeg over denne søde hættetrøje med lomme. Opskriften ligger nu klar lige HER, håber I kan lide den.

Med ønsket om en god søndag til alle derude, kan I lige få lidt stemningsbilleder fra min ferie. Ahhh…

Spanien_1Spanien_3Spanien_2Spanien_4Spanien_5

4 comments


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Astrid/Die HausFrau says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Hvor er du god! Det er så super vigtigt at give slip på kasserne, når lysten melder sig. Jeg er selv skidehamrende dårlig til det. Men jeg øver mig en hel masse. :)


  • Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   Louise says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Tak, Astrid. Og ja, jeg øver mig også mere og mere. En dag bliver jeg verdensmester i det! :-D


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Katrine/Små tanker says:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Den er SÅ fin Louise. Fedt med en lille ferie fra alt “bør” og “burde”. Noget vi nok alle burde (hæhæ) blive bedre til.


  • Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
   Louise says:

   Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/garngrammatik.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

   Hehe, yes! Og helt sikkert også noget jeg selv sagtens kan øve videre på ;-)

Skriv et svar