Ahhh weekend!

Baby cardigan med lille krave_3

Ahhhh – weekend! Kender du det, at nogle weekender bare lige har det dér ekstra glow af storhed? Ikke nødvendigvis fordi man skal noget stort, men mere bare fordi lige præcis den weekend passer så fint til det humør man er i. Sådan en weekend har jeg foran mig!

De eneste planer vi har er, at vi skal have et par gode venner på besøg, hvilket altid er skønt. Indtil de kommer i eftermiddag skal vi bare tulle rundt og hygge os, handle lidt ind, rydde lidt op, hækle lidt (okay, nok mest mig) og bare lørdags-gasse den. Og i morgen bliver nok nogenlunde ligeså. Starte ud med brunch med de overnattende gæster og så ellers bare en stille serie/hækle/hygge/skovturs-agtig søndag.

Hvad skal du i weekenden? Udover måske at hækle denne lille cardigan med krave, som du finder opskrift på lige HER 🙂

 

4 comments

 1. Randi Noesgaard says:

  Det lyder skønt jeg har startet i dag med fødselsdagskaffe på cafe, som en kollega havde inviteret til. Ellers står resten af weekenden på oprydning i kælderrum. Men jeg har dog en god fornemmelse i maven trods det.
  Ha’ en god weekend

  • Louise says:

   Åh, det lyder skønt! Og jeg er helt med dig – med lidt god musik og stemning kan oprydning faktisk sagtens være rigtig hyggeligt! 🙂

   Kh. Louise

 2. Line / Alleelskeragnes says:

  det lyder dejligt, Louise. Jeg selv fik besøgt en veninde i går, som jeg ikke har set i meget lang tid. I dag skal jeg bruge efterårsvejret til at blive blæst igennem på en gåtur med mine svigerforældre og til at få ryddet op i mit syrum, så jeg kan komme i gang med nogle syprojekter igen. Det trænger jeg til! God søndag!
  – Line

Skriv et svar