At skille sig ud i blog-verdenen – en umulig opgave?

Siden idéen om en hækle-blog for nybegyndere tog form, har jeg trykket hånd med et helt nyt energi niveau. Jeg tænker, brainstormer, tegner, designer, opsætter, ændrer, opsætter, ændrer… og får heldigvis også tid til at hækle lidt. Det var jo ligesom det, der var formålet med det hele.

Men hvad er det egentlig, der gør at en blog udskiller sig fra mængden? Det har jeg og min gode ven Google brugt en del timer på at undersøge. Jeg er med på, at den skal holdes “levende”. Den skal være aktuel. Den skal være rimelig niche-præget, så jeg har accepteret, at selvom jeg selv er riiiimelig meget oppe at køre over, at jeg har fået nogle blomster til at vokse i min nye have, ja så er det nok ikke lige her på bloggen, at jeg skal bruge alt for meget sendetid på det.

Men hvad synes du? Hvad er en god blog for dig? Hvad gør, at du vender tilbage til en blog?

Tak for dine tanker 🙂

2 comments

  1. mathilde says:

    Du er allerede godt på vej. Super lækker blog du er startet op med. Fortsætter du samme stil vil du få mange læsere!!! Jeg har allerede anbefalet dig videre;-)

    God weekend.
    Mathilde

Skriv et svar