Babykjoler – blowing in the wind, of chaaaaange…

Babykjole_5Jeg er lige kommet hjem fra Moskva. Fra en arbejdsrelateret tur, men som altid, når jeg er af sted i arbejdsøjemed, så forsøger jeg at squeeze lidt sightseeing ind i mit program,- og allerhelst sørge for at have en hel fridag på destinationen. Denne gang blev det til to halve fridage, men jeg fik da set “Best of Moscow”, antager jeg…

Moskva var en meget anderledes oplevelse. Nu er dette jo ikke en rejseblog, så det bliver uden detaljerne. Men overordnet kan jeg fortælle, at jeg blev overrasket over, at byen, som på én side var meget storby-metropolsk, på samme tid havde en befolkning, som for størstedelens vedkommende ikke kunne tale ét ord engelsk. Jeg er helt med på, at situationen er den samme, hvis du tager på landet i Toscana, Provence og Umbrien. Men, dette var en storby fyldt med mange unge mennesker, så jeg blev faktisk lidt overrasket. Nu er min (meeeeget videnskabelige) undersøgelse selvfølgelig blot bygget på mig, der med et kort i hånden og en lalleglad attitude, spurgte om vej. Så måske de bare lod som om…?! Hmm… kan selvfølgelig heller ikke afvises! Anyway, Rusland er umiddelbart primært for russere, men jeg havde en god tur – og kunne putte en god oplevelse i lommen.

Og hvad så med hækleriet – hvis vi lige skulle løfte blikket fra vodka, borscht, kaviar og kyrilliske bogstaver? Ja, det havde jeg jo som sædvanligt med. En nem, hyggelig opskrift i én farve garn, så den kunne ligge i tasken, klar til kamp (af den ikke-militante slags). Det blev der denne søde, lille babykjole ud af. Mon ikke den kan “blow in the wind of change“? Håber du kan lide den. Opskriften er fra Familie Journalen og du finder link og DIY billeder lige HER.

God fornøjelse! 🙂

Moskva_1

2 comments

Skriv et svar