#bogstavhækling


Bogstavhækling_2

For et stykke tid siden blev jeg inspireret af alle de smukke harlekinshåndklæder, der florerer på Instagram, og jeg fik lyst til at designe mit eget håndklæde. Efter lidt brainstorming landede jeg på et håndklæde, hvor jeg “skrev” teksten KØKKEN samt lavede nogle hjerter – det hele med huller. Køkkenhåndklædet vakte heldigvis lykke, og jeg udvidede samlingen med en vaskeklud med teksten BAD, samt en karklud med teksten MAD. Og siden kastede jeg mig ud i et net, som fik påskriften MIT GARN.

Siden har jeg fået flere forespørgsler på, om jeg ikke ville lave kreationer med andre bogstaver. Forespørgslerne har ligget og boblet, og da den sidste kom for nyligt, tog jeg Excel ark og hæklenål i hånden. Nu var det på tide med lidt mere bogstavhækling.

Jeg kreerede så alle bogstaver og tal, samt et &-tegn i Excel, og satte dem ind, så de passede med størrelsen på et håndklæde. Det betyder jo ikke, at man kun kan hækle håndklæder med bogstaver, men så havde jeg ligesom det hele samlet, og så kan du plukke efter behov til tasker, klude, håndklæder, tæpper, hatte, huer, net etc. Kun din fantasi sætter grænserne.

Opskriften på alle bogstaver og tal finder du lige HER. De er til 100% fri afbenyttelse, men jeg vil blive rigtig glad, hvis du husker at bruge hashtagget #bogstavhækling, når/hvis du poster kreationer med “mine” bogstaver og tal på Instagram 🙂

God fornøjelse!

4 comments

  1. Astrid/Die HausFrau says:

    Jeg skal totalt meget til at tage mig sammen og komme i gang med de håndklæder! Hvorfor er der så mange ting på min liste hele tiden! Jeg har vildt lyst til at lave nogle Harry Potter versioner og dine bogstaver er perfekte til det… MERE TID TAK!

Skriv et svar