Bonuscardigan til de helt små…

Baby cardigan_7Da jeg valgte at lave afstemningen inde på Instagram, om hvad I helst ville have en opskrift på, så faldt valget på en baby-cardigan. Jeg gik på hækle skattejagt og I fik en cardigan…. i størrelse 6, 12, 18, 24 måneder.

Men hvad er en ‘baby’ egentlig? I hvert fald str. 6 måneder. Måske str. 12 måneder. Men nok alligevel ikke helt str. 18 eller 24 måneder. Og jeg vidste det også godt! Men den cardigan, som mit hjerte først faldt for, den kom altså ikke i mindre størrelser end str. 6 mdr. Så jeg hæklede den og gav den til jer i den virtuelle verden, og til min søde niece på 2 i den rigtige verden. Jeg vil ikke sige, at jeg havde dårlig samvittighed, for jeg lagde jo alligevel en del timer i et godt projekt, og dårlig samvittighed er jo også spild af tid… Men jeg havde da hele tiden tankerne på, at det kunne være fedt også at hækle en lillebitte cardigan. Sådan lille bitte à la størrelse nyfødt +.

Så, da jeg lidt efter den første godkendelse også fik godkendelse på denne lille søde cardigan, var sagen klar! Så, tratatatatatatattataaaaa: her er jeres baby (!!) cardigan 😉 Lynhurtig at hækle på bare 1 nøgle garn! Du finder opskriften på den HER – både med og uden ærmer.

God fornøjelse! 😉

 

2 comments

  1. Astrid/Die HausFrau says:

    Kan du ikke lige finde en baby (som i max 6 måneder) til en dreng? 😀 Gerne til pind 4. 😀 Eller er det for meget at bede om! 🙂
    Det er nogle virkelig søde cardigans! Hvor er du sej.

    • Louise says:

      Hihi, god idé! Tror dog lige at jeg skal kigge på noget andet end cardigans et par dage 😉 Men, havde faktisk selv tænkt, at den første cardigan med boblerne sagtens kunne bruges til en lille dreng, hvis man undlader at hækle boblerne og evt. sætter drenget kontrastfarve ind – OG knapper hele vejen ned, i stedet for kun ved halsen. Kunne det mon gå? Kh. Louise 🙂

Skriv et svar