Chip, Chap og hæklede julekugler

Julekugle_3

Er du også én af dem, som år efter år sidder foran skærmen den 24. december og ser Disney’s Juleshow? Jeg vil helst ikke undvære det. Der er så meget af barndommens forventnings glæde indeholdt i den traditionsbundne udsendelse, at jeg helt kan få den dér barnlige julekriller i maven, når jeg ser det.

Da jeg hæklede disse kugler kom jeg til at tænke på Disney’s Juleshow. Og mere specifikt den tegnefilm, hvor Mickey Mouse og Pluto tager ud i skoven for at fælde et juletræ. Hjem kommer de med juletræet, men også med Chip og Chap – i træet. Her render de to små jordegern rundt mellem kuglerne, mens de kører Pluto ud på randen af desperation. Banalt? Ja! Sjovt? Helt vildt, når man har en barnlig sjæl, der er spændt op som en flitsbue i juleforventning!

Link til julekuglens opskrift, lidt variationer og nogle tips kan du finde lige HER.

God søndag derude i stuerne! 🙂

Julekugle_4

8 comments

 1. Anja N says:

  Hej Louise. Jeg har netop lige fundet din blog her til aften og som jeg komme indlæggene igennem bliver jeg da mere og mere begejstret over at jeg netop har aftalt en hyggemiddag hos mine bedsteforældre i næste uge og lige luftet ideen om at de da lige kunne lærer mig at hækle når nu jeg alligevel var på besøg 🙂 Når jeg en dag har lært det, så ved jeg da lige præcis hvor jeg skal finde en masse fine opskrifter. Glæder mig allerede 🙂 Og jeg ELSKER også Disneys Juleshow og holder virkelig også at tegnefilmen med Mickey, Pluto, Chip, Chap og julekuglerne 😉

  Mvh. Anja N

  • Louise says:

   Hej Anja

   Hvor dejligt at høre! Mit allerbedste bud er, at du bliver bidt af at hækle. Det er svært at lade være! Og det vil glæde mig meget, hvis du har lyst til at komme tilbage!

   Kh. Louise 🙂

  • Louise says:

   Hej Marianne

   Det var sødt af dig at skrive! Livet har simpelthen lige opslugt mig i øjeblikket med al sin travlhed… Men bloggen er ikke glemt, og der er projekter på hæklenålen, så “stay tuned” 😉

   Kh. Louise

Skriv et svar