Djævlehuer og Gangnam Style dukker

Min kæreste var i efteråret ude at rejse med arbejdet, og han og en kollega besluttede sig for at købe en lille herlighed med hjem til sekretæren på deres arbejde. Desværre er det bare sådan, at han ikke liiiige har fået husket, at rædslet faktisk skal videregives! Så nu er vi de lykkelige ejere af en Gangnam Style dukke, der både kan danse og synge (lucky me!)

Men, i dag viste det sig så, at denne lille spooky Chucky wanna-be dukke (som ellers har været personificeringen af alle mine barndoms mareridt efter filmen “Barneleg“), faktisk kunne bruges til noget. For jeg hæklede den søøødeste djævlehue, og i mangel af baby, ja så blev Gangnam-Chucky min model 🙂

Djævlehue_3Opskriften er oprindeligt fra Dori, men superfint oversat til dansk af Tulle Momsemor HER.

Min udgave kan du finde HER.

God fornøjelse! 😉

2 comments

Skriv et svar