Dybe indåndinger og smukke roser

Vi har alle en af de dage en gang imellem. Én af de dage, hvor vejret skal trækkes lidt ekstra dybt ned i maven. Jeg vil ikke gætte på, hvad det kan være, der får dig til at trække vejret lidt ekstra dybt, men jeg tør godt med sikkerhed sige, at vi alle er nødt til at gøre det, fra tid til anden.

Jeg tænker så nogle gange på det ordsprog, der hedder “When life gives you lemons, make lemonade”. Det er jo egentlig bare en måde at sige, at vi skal få det bedste ud af enhver situation. Og fokusere på de gode ting, fremfor at hænge fast i de dårlige. På “de dage” prøver jeg selv at fokusere på de små ting. På en fugl, der flyver forbi. På duften af nyslået græs. På lyden af mine søde bonusbørns latter. På en smuk rose, der blomstrer… Jeg har desværre ikke roser i min nye have, men når man hækler, er der jo heldigvis råd for den slags 😉

Rose_1Denne rose synes jeg er så fin. Så næste gang jeg trænger til lidt ekstra skønhed i mit liv, så må den gerne være med til at sprede den.

Opskriften er oprindeligt fra Megan Mills HER. Den danske oversættelse er leveret af Laila B. Thomsen HER.

Min version finder du HER.

Og så er jeg nysgerrig; hvad gør du, når du skal hive dig selv 3 gear ned?

Skriv et svar