En buket af nyspidsede blyanter…

Blyanter_3Jeg er en sucker for romantiske komedier. Virkelig. Hvis regnen slår mod ruden og det rusker udenfor, så ved jeg intet bedre end at hoppe i et par joggerdrenge, hive dynen med på sofaen og så krybe sammen i hjørnet med en stor kop kaffe, mens jeg ser en romantisk komedie. “French Kiss”, “Notting Hill”, “P.S. I love you”, “How to loose a guy in 10 days”, “Love Actually”, “He’s just not that into you”, “Søvnløs i Seattle”, “You’ve got mail”… You name it, I love it. *Suuuk*.

Og når jeg så tilmed tilhører den særdeles grådlabile del af den feminine race (du ved, dem som ikke kan se et afsnit af ‘Sporløs’ uden Kleenex), ja så synes min kæreste nok også, at det ligger i grænselandet mellem sødt og rablende vanvittigt, når jeg med snot i næsen og røde øjne hikster mig gennem slutningen, mens jeg med bævende stemme forklarer, at det er fordi de jo “fiiiik hinaaaanden”….

Nå, men hvorfor så al denne snak om romantiske komedier – og hvad har det at gøre med billedet af hæklede blyanter, der pryder dette indlæg? Alt, siger jeg dig! For et af de fineste citater (fra kategorien romantisk komedie) er nemlig dette fra “You’ve got mail”:

Joe Fox: Don’t you love New York in the fall? It makes me wanna buy school supplies. I would send you a bouquet of newly sharpened pencils if I knew your name and address. On the other hand, this not knowing has its charms.

“En buket af nyspidsede blyanter”. Det er så fint synes jeg! Så da jeg så disse hæklede blyanter hos Tulle Momsemor, som jo bl.a. har gjort det til sit speciale at oversætte spændende opskrifter til dansk (og tak for det), så måtte jeg bare hækle dem. For at lave en lille “buket af nyhæklede blyanter”. Nemlig 🙂

Find min version af blyanten HER.

Skriv et svar