En perfekt søndag <3

I dag har været en perfekt søndag! Sådan én af de der, hvor alt bare går op i en højere enhed, fra morgen til aften. Vi havde jo gæster i går, og havde derfor regnet med at få en masse rester til overs. Så på forudseende vis havde vi allerede tidligere på ugen inviteret et par af vores bedste venner over til frokost i solen dagen derpå – altså i dag.

Frokosten blev til kaffe. Som blev til mere kaffe. Som blev til kolde drikke. Som endte med at blive til pølser og snobrød. Det hele tilsat nogle gode skvæt trampolinhop, badmintondyster, skovvandring og lidt brændenælde-brændte børnetæer, så derfor selvfølgelig også lidt is. Både af den slags, der kan dyppes på de ømme tæer – men også af den slags på en pind, som måske egentlig dulmer smerterne bedst af alt.

Bogmærke_1Nu har jeg lige siddet med en bog i de sidste fredfyldte solrester på terrassen, og fantaseret om hvor fedt det ville være, hvis man kunne putte sådan en dag på dåse og sniffe lidt til den i ny og næ… 🙂

Nå, men tilbage til det med hækleriet, for bogen havde jo et fint nyt bogmærke… Det kan du finde opskriften på hos svenske BautaWitch. Min side finder du lige HER.

Med ønsket om spandevis af solskinssøndage, som den i dag, til alle derude! 😉

Skriv et svar