Enhjørninger og separationsangst…

De flittigste læsere kan måske huske, at jeg for nylig hæklede en lille, magisk og lyserød Puf drage! Den var så sød og fin, og var ét af de hæklerier, hvor mit hjerte drog et lille *suk*, da vores veje skiltes. Men Puf skulle videre. Den skulle nemlig være bedsteven med min kusines lille, søde snart 1-årige datter. Og afskeden var lidt nemmere, da jeg så den lilles øjne lyse op ved synet af “dinosauren”, som faren døbte den (d-r-a-g-e… det er en magisk drage, tsk tsk!)

Nå, men hvad gør man så, når man lider lidt af separationsangst med hæklede dyr, og lige har taget afsked med ét lille magisk væsen? Jamen, så hækler man da bare et nyt! 🙂

Enhjørning_01Tadaaaaa – mød Hermione, den fortryllede enhjørning! Opskriften fandt jeg på Dawn Toussaint‘s blog lige HER.

Opskriften er på US engelsk, hvis du vil kaste dig ud i den. Men jeg har også skrevet til Dawn og spurgt om jeg må få lov at oversætte opskriften til dansk. Og det har hun givet mig lov til – hurra! Derfor kan du finde min oversættelse, inkl. DIY billeder HER.

 

 

Og Hermione? Hun får nok lov at bo her lidt endnu, indtil der er en lille pilfinger, der kan give hende et godt hjem. For jeg må jo nok alligevel lære at skille mig af med de fleste hæklerier, hvis ikke jeg skal ende som hende den “skøre hækledame”, der laver et helt udstillingsrum med magiske, hæklede figurer… hmmm… 😉

Men hvad siger du – er det ikke bare den sødeste enhjørning?

2 comments

  1. Lone says:

    SUPER sød – og perfekt til næste garnprojekt! Har nemlig to veninder der begge har fået/venter piger :o)
    Tak for inspirationen – glæder mig til at komme i gang.
    Kram

Skriv et svar