Ferie er ryd-op-tid…

Påskeferie… ahhh….!! Jeg startede ferien i Frankrig, som den skarpe læser måske allerede har bemærket og kom hjem til endnu mere forårssol og ferie med hele familien – skønt! Og når overskuddet så bobler frem i takt med perlehyacinterne i mit bed udenfor, så kan det jo passende udnyttes til nogle af de der hængepartier. Vi flyttede ind i vores hus i oktober sidste år, og jeg må erkende, at vi stadig har dem… altså hængepartierne. Og det er ikke de åbenlyse større projekter, som selvfølgelig er helt OK. Nej, det er de dér “åhhhh, den sidste flyttekasse står med onde øjne og skuler til mig fra det rum vi aldrig bruger”-agtige hængepartier…

Hæklenålsetui_1Nå, men jeg kastede mig altså over et langt vigtigere “ordens-projekt” – nemlig et hæklet etui til mine nye Clover Amour hæklenåle. Jeg ved, at den inkarnede hækler vil forstå min prioritetsrækkefølge! 😉

Opskriften er fra de kreavtive Garnkusser og findes HER.

Min version finder du HER.

God fornøjelse med din egen påskeoprydning – hvad enten den er hæklet eller ej! 🙂

Skriv et svar