Fridags-fredag og lidt mere påske…

Det gode ved det danske ferieår er for mig, at når vi når hen mod slutningen af ferieåret i marts/april, så har jeg som regel lidt ferie jeg skal have brændt af. Og det kan man jo passende gøre ved at forlænge sin weekend med en fridags-fredag – skønt! 🙂

Nu har hækleriet jo taget en del fritid her på det sidste, så jeg havde en praktisk ikke-hækle-to-do liste, som jeg lige skulle have en date med her til formiddag. Men ak… så kom jeg jo liiiiiige til at gå på Instagram og her faldt jeg over LLL & Co’s profil. Og så kom jeg liiiiige til at gå videre til hendes blog. Og der – efter lang tids søgen – står jeg pludselig face-2-face med det mest magiske påskeæg.

Påskeæg_3Nå, der røg den formiddag så… 🙂 Men, resultatet er fantastisk og det hele værd! Se Lisbets opskrift HER. Og min “Begynder DIY” HER.

God hækling! 😉

Skriv et svar