Garn Grammatik er taget til Loukrudt Land

Loukrudt_cirkel_hoej_oploesning_v2Nu må I ikke falde ned af stolen, når der her kommer første blog indlæg i meeeeget lang tid! Jeg er her stadig – og Garn Grammatik er på ingen måde ved at lukke, som jeg nogle gange bliver spurgt om. I det hele taget får jeg rigtig mange mails med spørgsmål om hvor jeg er. Jeg har luftet det lidt på de sociale medier, men nu vil jeg lige sige kuk kuk her på bloggen!

Der er nemlig blot sket det, at jeg er blevet selvstændig efter endt barsel. Jeg har startet virksomheden Loukrudt. Det er en webshop, der forhandler interiør og accessories til de vigtigste minimennesker. Dels sælger jeg egne varer – og dels forhandler jeg andre lækre mærker. Så mangler du lige et puslesæt, en stjerneranke, et etui til vådservietter, en ammehalskæde eller noget andet lækkerhed til barn eller børneværelset – så kig lige forbi på:

loukrudt.dk

Og du er altså også velkommen hvis du bare vil ose! Jeg giver virtuel kaffe og kage døgnet rundt.

Så det er altså dér jeg har befundet mig. I Loukrudt Land. Livet som selvstændig er helt fantastisk. Det bobler i maven på den gode måde, når jeg får lov at udfolde mig kreativt og tilmed kalde det arbejde! Men overskudstimer? Dem er der ikke mange af. Eller formuleret lidt anderledes: de overskudstimer der er, de går til min vigtigste prioritet – familien!

Det er altså derfor jeg ikke har præsenteret jer for nye hækleopskrifter i en rum tid. Det er derfor jeg ikke længere bruger 5-10 timer om ugen på at besvare alle jeres henvendelser. Det er derfor her er stille. Men Garn Grammatik eksisterer endnu. Hækleopskrifterne herinde vil forblive tilgængelige. Og hvem ved – en eller anden dag lykkes det måske at bygge bro mellem mine to kreative hjertebørn; Loukrudt og Garn Grammatik. Det ville da være fantastisk 🙂

Indtil den dag – så velkommen til nye følgere, og hej til de gamle. Jeg håber at I stadig har lyst til at bruge hækleopskrifterne her på siden. Og det skal altså ikke hedde sig – så hvis I ikke lige kommer forbi hos Loukrudt, så giver jeg altså også en virtuel kaffetår lige her.

Kærlige hilsner,
Louise

Loukrudt Puslesæt

Stjerneranke

Ammehalskæder

5 comments

 1. Anja says:

  Ja jeg var da lige ved at ryge ned ad stolen ☺️
  Fantastisk at høre det går godt og stort tillykke med Loukrudt – det ser godt nok lækkert ud!

  Skulle du nå dertil at du beslutter at du ikke kan forene bloggen med Loukrudt og privatliv så må du gerne huske på mig – vil hellere end gerne køre den videre i samme stil som dig har gjort til nu.
  Elsker denne blog og er storforbruger af den! ❤️❤️❤️

  Men du skal hvert fald have rigtig meget held og lykke med din nye titel som selvstændig og håber virkelig du får stor succes med det.

  Krams

 2. Christina says:

  …og der kan du bare se, hvor lang tid der skulle gå, før jeg overhovedet opdagede, at du havde været aktiv igen 😀
  Har selv haft travlt med barsel i både 2015 og 2017, men kommer dog alligevel forbi her i ny og næ 😉
  Og glæden var stor, da jeg for nogle måneder siden modtog en barselsgave fra Loukrudt (Y) Blev ramt af en følelse af:”Hende kender jeg” 😀 😀

  Dejligt at opskrifterne fortsat kan benyttes uafhængigt af, hvor aktiv du er 😉

Skriv et svar