24 comments

  • Louise says:

   Fantastisk at du har lyst til at være med, Mette-marie! 😀 Vil du sende mig en email på louise@garngrammatik.dk. Du må gerne angive din adresse og mobilnr., som jeg kun deler med den du skal have tæppet fra, og den du skal give til. Hvis du har en Instagram profil, må du også meget gerne skrive dit brugernavn. Hvis ikke, så er det intet problem!

   De bedste hæklehilsner
   Louise

  • Louise says:

   Hej Didi.

   Den forstod jeg 😉 Og super fedt, at du vil være med – tak for email! Du kommer til at høre nærmere i allernærmeste fremtid.

   De bedste hilsner
   Louise

 1. Yvonne Olesen says:

  Rigtigt godt initiativ, som jeg gerne ville støtte op om, men det bekymrer mig at skulle sende tæppet med posten. Det bliver jo større og tungere (og dyrere) hele tiden. Jeg må desværre nok springe over denne gang, men super god ide.

  Yvonne

  • Louise says:

   Hej Yvonne

   Tusind tak! Til info, så koster en 5 kg’s pakke 60 kr., hvis man sender den uden omdeling. Så det vil blive maxprisen. Men det er selvfølgelig helt fair, at du springer over 🙂 Jeg er bare glad for, at du synes om idéen!

   Kh. Louise

Skriv et svar