Gi’r du en sprutte til et godt formål?

Kender du Spruttegruppen? Jeg gjorde ikke. Ikke før jeg havde besluttet mig for at hækle en sprutte og derfor Googlede “hæklet sprutte”. Lige dér sprang Spruttegruppens opskrift op på min skærm og så blev jeg fyr og flamme. For det var jo SÅDAN et fint initiativ. En gruppe, der med en koodineret indsats indsamler hæklede sprutter til alle landets neonatalafdelinger. Spruttens lange fangarme minder nemlig de små nyfødte om tiden i mors mave, hvor de lå og holdt om navlestrengen. Så fint.

Sprutte_2Jeg skrev derfor straks til gruppen for at høre, om det kunne have interesse, at jeg startede en lille mini-indsamling. Gruppen er dog så koordinerede allerede, at de hellere ville have, at jeg blot opfordrede alle jer derude til at hækle og donere sprutter. Og det er så hermed gjort! Hækl, hækl, hækl – til det gode formål! 😉 Opskriften er nem, og en sprutte kan hækles på blot et par timer!

Læs meget mere hos Spruttegruppen selv HER – og på min side HER.

One comment

Skriv et svar