Give Away – Clover Amour hæklenål!

Give away_2

Hvis du har læst mit seneste indlæg vil du vide, at jeg er i gang med at hækle en cardigan, på bestilling fra mine søde følgere på Instagram. Jeg lavede nemlig en afstemning om hvad mine følgere helst ville have en opskrift på, og cardiganen løb af sted med en overbevisende sejr. At oversætte lange hækleopskrifter samtidig med, at jeg muligvis skal tage lidt DIY billeder, og i øvrigt hækle hele cardiganen, ja det er jo ikke gjort over en nat. Så mens vi venter, så tænkte jeg, at det da lige var tid til en lille give away!

Og her er den så – give away’en! En Clover Amour hæklenål str. 2,0. Den heldige vinder af nålen udtrækkes mandag den 2. juni kl. 20.00. Hvis du har lyst til at deltage, så skal du blot finde mig på Instagram, under navnet @garngrammatik. Herefter læser du instruktionerne i billedeteksten og så er det bare om at krydse fingre 😉

Held og lykke!

2 comments

Skriv et svar