Golf og sprut(ter)…

Sprutte_3Nu bliver det spændende, for i dette indlæg vil jeg formå at kæde golfsporten sammen med hæklede sprutter. Kan du gætte hvordan? Hvis ikke, så hæng på her…

Jeg mødte min kæreste for lige knapt 4 år siden, i juli 2010, på en uges golfhøjskole på Oure. Det var en overdrevet sjov uge med masser af golf, fest og farver. Vi blev sat på hold sammen den første dag, og sød, sjov og pæn – det syntes jeg godt nok, at han var. Men han boede jo altså også i Langbortistan (aka. Odense), og jeg var lidt lunken på langdistanceforholds-konceptet. Men, med charme, selvtillid, lækkert hår – og et pendlerkort fik han lokket mig på date. Og det er jeg virkelig, virkelig, VIRKELIG glad for, at han gjorde! 🙂 Singlelejligheden på Østerbro i København blev skiftet ud med Odenseansk paradis og realkreditlån, og det er den bedste byttehandel jeg nogensinde har lavet! Bytte bytte købmand, aldrig bytte om igen!

Nu, 4 år senere, er vi lige vendt hjem fra en golfweekend i Tyskland. En tradition vi kører nu på 3. år med et hold gode fælles venner. Så summa summarum, så har ‘golf & sprut på Oure’ forvandlet sig til ‘golf & sprutter i Tyskland’. For når man er blevet afhængig af at hækle, kan man jo ikke bare undvære hækletøjet på en forlænget weekend. Nu går hækling og golf jo knapt så godt hånd i hånd, men der var lige en god biltur, der kunne udnyttes. Og hvad er bedre at hækle en spruttekroppe, når man sådan er på langfart? Nemme, hurtige og sjove at hækle – og opskriften kan memoriseres på ret kort tid.

Bum – sådan kædes golf og hæklede sprutter sammen på ganske få linjer 🙂

Vil du selv hækle en eller flere søde sprutter, og fx donere til landets neonatalafdelinger, som Spruttegruppen indsamler til, så se mere HER.

Schloss Lüdersburg, Tyskland

Golf_1

Golf_2

 

2 comments

Skriv et svar