Det er en hugorm, nej et tusindben – nej, det er Larven Laila!

Larven Laila_1

Som jeg har skrevet om flere gange før, så er jeg stor fan af Instagram. Ikke alene kan jeg søge på hashtags, når jeg savner inspiration til et eller andet. Men, jeg finder også god og stor inspiration i at følge andre IG’ere – og med min Garn Grammatik profil, særligt inden for kreaverdenen!

Én af de profiler, som jeg har fulgt næsten lige fra starten, da jeg oprettede Garn Grammatik er Birgitte aka. @haeklefeen. Jeg syntes det var hyggeligt, at hun var “lokal” (altså fra Fyyyyyns land, ikk’) – og så er hendes profil fyldt med dejlige hæklede kreationer, krydret med lidt hverdagsliv.

For lang tid siden hæklede Birgitte den skønneste lille larve (som vist nok hos hende var en hugorm, – og som også kunne være et tusindben, men du ved – potato/potaaaato). Jeg faldt pladask for den lille fyr og skrev mig bag øret, at den ville jeg hækle en dag. Og den dag blev så nu… Jeg spurgte Birgitte om hun var okay med at jeg ‘kopierede’ larven og lavede en opskrift på den, og det var hun heldigvis. Jeg endte også med at lave lidt om på den, men idéen og inspirationen kom helt sikkert fra Birgitte, og så er det jo god stil lige at spørge pænt, ikk?!

Det er egentlig lidt utroligt, at jeg havde mod på at hækle den, når man tænker på, at jeg for nyligt har pløjet mig hele vejen gennem den hæklede afrikanske savanne med farvestrålende fugle, klatrende aber, farvede elefanter – og for de der følger med på Instagram; flodheste/fabeldyr!

Men larven var lige ud af landevejen, og da jeg samtidig er gået i lidt halvtidligt hækle-redebygger-mode, så tænkte jeg, at larven også kunne tjene som en hyggelig lille sengerand i babysengen.

Så, uden at trække tingene i langdrag – HER er Larven Laila. Håber I kan lide hende? Og skulle I få lyst til at hækle hende i en lidt mere drenget udgave, så kan hun altså også godt hedde Lauritz hjemme hos jer…!

Larven Laila_2

10 comments

 1. Simone Willumsen says:

  Hvor er Laila bare så sød!
  Jeg er i gang med din udgave af Olaf.
  Jeg sender et billede når den er færdig 🙂

  • Louise says:

   Herligt, Simone – det vil jeg glæde mig til! Upload det meget gerne under selve opskriften – så kan andre også få glæde af billedet! 🙂

 2. Lone Broadhead says:

  Her er så min version lavet af garnrester…Den hedder Cate the Caterpillar og er bosat i Skotland hos mit dejlige barnebarn Margot

  • Lone Broadhead says:

   Aner ikke hvorfor der står ‘Your comment is awaiting moderation’ midt i mit tillæg??

Skriv et svar