Har du styr på dit garn?

Garn Kartotek_1De af jer, der følger med på lidt mere fast basis kan måske huske, at jeg for nylig skrev et indlæg om, hvordan jeg var et struktureret rodehovede? Hvis ikke du kan huske det, så kan du læse mere HER. I korte træk gik det ud på, at jeg elsker at systematisere, planlægge og holde orden (mens mit hjem saaagtens kan rode undervejs).

Apropos at systematisere, ja så har jeg nu fået styr på alt mit garn. På den mest geniale måde – og lige noget, der får min indre Struktur-Sisse til at juble! For nu er det slut med at rode rundt med rumpen i vejret efter garn i kasser for at finde fine farvesammensætninger. Slut med at glemme hvor du liiiige havde købt garnet med den der rigtig fine farve! Nu har jeg simpelthen styr på det hele – lige ved hånden. Så smart! Nu mangler jeg så bare lige at finde mig sådan en stor ‘fængsels-betjent-nøglering’, som kan holde alle mærkaterne og farveprøverne samlet… 🙂

Du kan læse meget mere om kartoteket lige HER. God fornøjelse, hvis du også er den type, der kan stråle af glæde over denne slags projekter! 😉

Garn Kartotek_2

7 comments

 1. Tanja Dam Jensen says:

  Hej
  Jeg så din geniale ide med garnkartotekt, og er selv gået i gang, har også bestilt de små ringe og manilla mærker.
  Det største problem er den store ring, tænkte om du evt kunne fortælle mig hvor sådan en købes 🙂

  • Louise says:

   Hej Tanja

   Aj hvor godt at høre, at jeg ikke er den eneste ‘Struktur-Sisse’ derude 😉 Jeg ved desværre ikke hvor man kan kæbe den store ring. Foreløbig har jeg lavet en selv af snoet ståltråd. Men vi kunne jo aftale, at den af os, der først finder en lige tipper den anden? 😉

   Kh. Louise

 2. Tanja Dam Jensen says:

  Hej
  Så tror jeg der er håb, jeg har ledt hele dagen,og fundet er i sportsbutik.
  Hvis du Googler metalring til sikkerhedsveste så kan du se dem, jeg gav 25 kr i intersport.
  ( det tog ang tid og et helt held, for Googler man metalring er der 1000 muligheder 😉 )
  Håber det er noget du også kan bruge
  Hilsen Tanja

  • Louise says:

   Aj hvor godt, Tanja! Jeg kan godt nok ikke lige få det til at lykkes med at Google “metalring til sikkerhedsvest”, men kan være jeg bare skal en tur rundt om Intersport, så! 😀 Tak for tip! Kh. Louise

Skriv et svar