Hvis det er påske, er det ægte forår… Så jeg leger påske!

Glæden var stor her på domicilen, da solen begyndte at skinne med lidt større magt for 2-3 uger siden. Vi har jo lige overtaget nyt hus, og første forår i et nyt hus er nok bare noget helt magisk. I hvert fald for mig. Så jeg forsømmer ikke et øjeblik til at løbe ud og kaste mig i terrassemøblerne, så snart jeg har fri og solen skinner bare en lille smule.

Den sidste uges tid har det dog været noget blandet vejr. Og det er måske egentlig udmærket, når nu man tager antallet af fritidstimer bag denne blog i betragtning….

Men, nu har jeg besluttet at tage forskud på lidt mere forår. Så i weekenden klippede jeg nogle grene af i haven og hæklede denne her lille, lystige fætter. Er den ikke bare sød?

Påskekylling_2Opskriften er fra Familie Journalen HER.

Min version med kommentarer finder du HER.

Glædeligt forår til dig! 🙂

3 comments

Skriv et svar