Ikke Årstiderne…. men næsten!

6 om dagen skal man have – altså frugt & grønt! Hvis du, som jeg, ikke altid lige får samtlige 600 gram på tallerkenen, så kan det være, at du skal erstatte et par enkelte stykker med de hæklede vidundere fra Drops.

Jeg har planer om at nørkle mig igennem hele frugt & grønt kurven. Men hav lige tålmodighed med mig, for tungen skal godt nok holdes lige i munden på enkelte af dem. Af samme årsag har jeg også klassificeret opskrifterne som Svære opskrifter – for en nybegynder.

Denne grønne pære var dog rimelig lige ud af landevejen, så har du lyst til et aftenhygge-projekt, så sæt hæklenålen i denne søde sag.

Frugt og Grønt_2 Opskriften finder du hos Drops HER.

Min side med kommentarer og oversigt over hvad du skal bruge og kunne finder du HER.

Skriv et svar