Ingen fugl uden abe…

Kay Bojesen Abe_24

I går postede jeg et indlæg med den supersøde fugl inspireret af Kay Bojesen. Og det skal da selvfølgelig følges op med et indlæg med denne lille, frække abe – ligeledes inspireret af den gode Hr. Kay Bojesen… altså i den hæklede udgave.

Opskriften har jeg fundet hos Lærke, fra bloggen Kreaposen. Du så måske Lærke en anden morgen i Go’ Morgen Danmark, hvor hun var inde at forklare om den virak, der har været om aben? I hvert fald er hun den dygtige designer bag opskriften! Jeg har dog lavet en lille DIY med supplerende billeder, så selv nye hæklere kan være med på abe-bølgen.

Opskriften skal du over hos Lærke for at hente, men jeg har selvfølgelig linket til hende på siden, hvor jeg også har lavet DIY’en. Den finder du lige HER.

God 3. søndag i advent derude i stuerne! 🙂

13 comments

  • Louise says:

   Hej Helle

   Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår hvad du mener. Jeg synes, at jeg har taget ret mange billeder undervejs, og til sidst samles aben jo med trykknapperne?

   Kh. Louise

 1. Helle thomassen says:

  Lige så flot lavet som fuglen.ville gerne prøve at lave aben hved ikke om den lige er en tand for svær for mig :-).men sød det er den

  • Louise says:

   Tusind tak, Malene. Hvis du er så heldig at have juleferie, så er den da oplagt at bruge, så du også kan komme med i klubben af os, der kan noget med garn 😉

 2. Kosovka Grabovac says:

  jeg har brugt lille pensel( selve pensel) til at skubbe fyld ind og er meget meget nemt.det to to min
  håber det kan hjælpe Jer
  hilsen Koka

Skriv et svar