Jeg er viklet ind i garn og hormoner, men jeg lever endnu!

Djævlehue_6

Der har været stille på bloggen længe. Og jeg har nok heller ikke været helt så flittig med at poste billeder på Instagram heller. Det er altså ikke fordi, der er noget galt. Jeg er bare røget i den nok så omtalte “barselsboble”.

Der er i dag nøjagtig 29 dage til min termin, som ligger 6. maj. Og jeg må sige, at jeg er røget totalt i mine hormoners vold. Jeg havde da nok hørt og læst om det dér “redebyggerinstinkt”, men wow – jeg er alligevel blevet lidt overvældet over, hvor meget det har lagt mig i benlås. Det er lige pludselig begyndt at føles som et fysisk behov at få gjort rent, ryddet op, sorteret, vasket, indrettet, klargjort osv.

Nu ligger landet bare sådan, at jeg her under graviditeten har haft et bækken, der ikke leger på helt samme legeplads, som min øverste etage. Det skal jeg ikke trætte jer yderligere med, men det betyder, at mit mentale energiniveau er et HELT andet sted end mit fysiske.

Så I kan sikkert også regne ud, hvilken fest det er for min kæreste, når fruen kommer med denne her: “Ja, og så kunne vi også…. Og vi kunne også… Og vi kunne også…” For gæt lige hvem “vi” er i 95% af tilfældene, hehe…?!

Nå, lige om lidt så er jeg tilbage i topform, og jeg sværger, at jeg skal hoppe, gå lange ture, danse og bukke mig ned. Jeg skal bukke mig meget ned – bare fordi jeg kan! Og det hele skal foregå uden at jeg lyder som en rusten blæsebælg (håber jeg)…

Noget af al min energi har jeg heldigvis kunnet lægge ned i hæklenålen, for det er jo også en slags redebygning at sørge for, at lillepigen kan få tøj på krop og hovede.

Så hej herfra – jeg lever endnu og jeg har det godt. Men er bare lige lidt opslugt af at bage baby!

Skulle du være nogenlunde samme sted i livet, eller kender du en mor, der skal forkæles med en barselsgave – ja så kan du jo gøre som jeg og kaste dig over de sødeste hæklede djævlehuer, den lille cardigan i stangmasker eller måske et vedhæng til barnevognen.

Kh. Louise

Baby cardigan_11Barnevognsvedhæng_2

10 comments

 1. Cora says:

  Kender det alt for godt – har selv 14 dage til min termin, og har været i gang med at hækle lidt til lillepigen. Sidder dog pt og kæmper med en eksamensopgave, men kan godt mærke at mit hoved befinder sig et andet sted 😉

 2. anna says:

  Fik min søn for 10 dage siden.. Og må jeg anbefale at lave lidt forskellige størrelser. For de to cardigans jeg havde hæklet (din stangmaske cardigan) var begge for smalle over ryggen, og huen ja den var sørme for lille, ligesom futterne.. Så ikke alle nyfødte er så små igen 😉 Godt at bamserne og ranglerne ikke kan være for små – så ikke alt redebyggerhækleriet har været spildt 😉

  • Louise says:

   Argh æv, Anna! På plussiden, så må din søn have haft lidt godt at stå imod med, for tror opskrifterne er standard størrelser (jeg er ikke selv designer på de tre opskrifter).

   Men godt tip – både til mig og alle andre, der læser med.

   Og så tillykke med din søn! 🙂

   Kh. Louise

 3. Ditte says:

  Ha ha ha, Louise – er ikke gravid, men kender alt for godt “vi kan da også…” – og så ruller manden med øjnene 😉 Har dog kun slæbt ham med i IKEA en enkelt gang i år, he he…

  • Louise says:

   Hahaha – IKEA ja, dét er også virkelig en klassiker på listen over projekter, som kvinden er liiiiiiige lidt mere entusiastisk omkring 😀

 4. Lenemor says:

  Jeg glædede mig også vildt til at kunne ligge på maven igen – Havde bare ikke lige tænkt over at de der bryster bliver så fyldt med mælk at det også kan være problematisk…

 5. Marie says:

  Sikke nogle fine forslag til projekter – jeg skal helt sikkert prøve. Jeg er gravid, men kun fire måneder henne, så der skulle være tid til lidt af hvert endnu 🙂
  Kæmpe tillykke med den snarlige termin – du må være så spændt efterhånden!

  • Louise says:

   Hej Marie. Stort tillykke med graviditeten! 🙂 Ja – du skal da bare give den gas! Og du har ret – jeg er ved at være temmelig godt spændt på at møde den lille mosler i min mave <3 Kh. Louise

Skriv et svar