For jeg holder øje med dig…

Øjne_25Husker du Søs Fengers album “Vinterdage” fra 1989? Jeg gør. Jeg var 11 år og lige begyndt at fatte interesse for musik. Albummet udkom lige omkring samtidig som Madonna’s “Like a Prayer” – og nøj hvor jeg grovlyttede Madonna’s album. På kassettebånd forstås.

Fordi “Like a Prayer” vandt over Søs Fenger (sikkert fordi der var lidt mere sejhedsfaktor over at være hende den 11-årige, der lyttede til Madonna), så var jeg nødsaget til at lytte efter “Jeg holder øje med dig”-sangen i radioen. Jeg elskede den. Så med fingrene hævet kun 2 mm over knapperne på min brun/sølvfarvede båndoptager sad jeg med lyttelapperne slået ud, mens jeg bad til at jeg var klar til at trykke “record+play” (samtidig!) LIGE når sangen startede – og at radioværten ikke speakede ind over introen. Alt hvad der var helligt for den musiske del af Louise 11 år røg ned på mine “mix-tapes”… Så kunne jeg ellers skråle med på:

Sne på min rude
månen lyser bleg
på verden derude
hvor vi går hver sin vej
men jeg holder øje med dig

Hvorfor jeg så kom til at tænke på lige netop Søs Fenger? Det gjorde jeg fordi jeg forleden blev spurgt af en læser, om jeg kunne tænke mig at lave opskrifter på nogle forskellige øjne. Jeg havde faktisk selv tænkt på det, men det her var så sparket – og idéen om lidt forskellige typer var egentlig også god, syntes jeg. Så fra tanke, til forespørgsel til handling. Og HER er så opskrifterne på lidt forskellige øjne, der kan holde øje med dig 🙂

God fornøjelse! 🙂

4 comments

    • Louise says:

      Tak, søde Line! Og kan godt lide din vinkel med “det rette blik”. Tænker at det er lidt mindre “stalker-agtigt” end at jeg holder øje med folk, hehe ;-D

Skriv et svar