Kender du Pinterest?

Halvstangmaske hue - i alle størrelser_4Pinterest og jeg har et ret passioneret forhold til hinanden. Eller okay, måske er det nok mest mig, der har et passioneret forhold til Pinterest, for er nok alligevel temmelig sikker på, at jeg blot er én af mange millioner elskerinder.

Hvis ikke du kender Pinterest, så er det et socialt medie, der tillader dig at oprette opslagstavler og gemme links og billeder på dem. Det lyder lidt banalt måske, men når først man får bevæget sig ind i Pinterest’s magiske univers, så forstår man, hvorfor det er så drønsmart. Fx kan jeg som inkarneret hækler gå ind og oprette opslagstavler inden for alle mine hæklede interesseområder. En opslagstavle kunne jeg kalde “Hæklede tæpper”. En anden “Hæklede huer” osv. Jeg kan med andre ord oprette lige præcis de opslagstavler jeg vil. Herefter kan jeg gå på jagt efter interessante opskrifter, idéer, billeder mv. Bruge søgefunktionen og skriv fx “hækle”, og vupti – så søger Pinterest efter alle “Pins” der er oprettet derinde, hvori ordet “hækle” indgår. Du kan også bare søge på nettet og så tilføje dine yndlingssider inde på Pinterest. Når jeg så senere vil hækle ét af de tæpper, som jeg har fundet, så ligger de allesammen lige dér på min opslagstavle med billeder og links. SMART!

Bagsiden af medaljen ved Pinterest er så bare, at der vist ikke altid er oprydning på. Dermed kan man nogle gange være uheldig at rende ind i “døde” links. Dvs. du pinner en eller anden totalt lækker hæklet sag, som du lige skal huske til senere. Men når “senere” så kommer, og du klikker på linket, så findes siden ikke længere ude i cyberspace, og den der helt vildt søde dut, som du skulle hækle er derfor ikke tilgængelig.

Lige netop af den årsag var min glæde ekstra stor, da jeg skulle hækle en hue, og den opskrift, som jeg havde kastet min kærlighed på, var spillevende. Tilmed kom opskriften i alle størrelser. Hurra! Du kan læse mere om det, og finde link til opskriften lige HER.

God fornøjelse! 🙂

Pinterest_2

6 comments

Skriv et svar