Kreanetværk og Frederikkes hæklede babyvest

Frederikkes babyvest_7

Jeg har tidligere berettet her på bloggen om Instagrams fortræffeligheder. Og i dag er ingen undtagelse. Jeg har nemlig været så heldig, at jeg har fået lov at publicere dygtige Frederikke Bækgaards hæklede babyvest.

Frederikke følger jeg på Instagram, hvor du også kan finde hende under @frederikke1978. En dag havde hun lagt et billede op af den yyyyndigste lille babyvest, og jeg var solgt! Desværre var der ikke nogen opskrift på det tidspunkt, men Frederikke hæklede heldigvis en vest mere og skrev opskriften ned. Jeg har “DIY’et” lidt på den, og skrevet den udførligt ned, efter aftale med Frederikke.

HER er resultatet. Jeg tager selvfølgelig gerne imod kommentarer, men endnu mere håber jeg, at I vil kreditere Frederikke. Hun læser nok med her, men ellers har hun selv publiceret et billede af vesten på Instagram, og der er kommentarer med sikkerhed også velkomne! 🙂

God fornøjelse!

Frederikkes babyvest_10

8 comments

 1. Line / alleelskeragnes says:

  Til jer begge, Louise og Frederikke, – hvor er det en sød lille vest. Og jeg har også lige rost mediet over for min mand i forhold til det interessefællesskab der er at finde på instagram!

  – Line

  • Louise says:

   Hej Mette

   Du kan helt sikkert sagtens hækle i Alpaca. Men jeg tør ikke lige udtale mig om, om størrelsen så holder. Så hvis den er vigtig for dig må du måle godt efter 🙂

   Kh. Louise

 2. Mette says:

  Jeg er i gang med at hækle den i baby alpaca silk fra drops – begyndte på pind 3, men det kunne jeg hurtigt se ville blive en lille mini vest. Så nu er jeg i gang på pind 4 🙂 Den er så fiiin!

  • Louise says:

   Uhhh, den må blive rigtig dejlig blød og lækker i Alpaca Silk! Hvis du har lyst må du endelig gerne uploade et billede i kommentarfeltet til opskriften, når du er færdig 🙂

   Kh. Louise

 3. Lone says:

  Den er rigtig fin men kan jeg lave den i strømpegarn til en dreng eller skal jeg så ændre mønstret til f.ekstra “grums” evt vævet? Eller stgm i bageste lænke rib look ?

 4. Kory says:

  An inreiesttng dialogue is value comment. I feel that it’s best to write extra on this topic, it may not be a taboo subject but generally individuals are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

Skriv et svar