Last minute påskepynt for de uorganiserede pyntere…

Jeg tilhører en særlig gruppe af mennesker. Den gruppe, som er totalt uorganiseret med at pynte op i mit hjem til højtider. Det er i sagens natur blevet en liiille smule bedre, efter jeg for en del år siden mødte min kæreste. Han havde nemlig to små søde piger med i pakken, og når der er børn er der pynt. I hvert fald til jul og fødselsdage. Faktum!

Men påsken… det er lige som om der ikke er helt det samme krav til at pynte op til påske. Man er ikke på samme måde sådan helt outcastet (eller en totalt dårlig bonusmor), hvis man har formastet sig til at svigte på påskepynt-fronten.

Påskepynt_1Nå, men for os der tilhører den der knapt så pyntende kategori af mennesker, så er disse her lige sagen. Det er nemlig påskepynt, der kan laves i absolut “last minute”. Fantastico!

Opskriften har jeg fundet hos Helle Jescika. Mit indlæg (med direkte links) kan du læse HER.

 

 

 

 

P.S. Jeg er i øvrigt ikke den eneste, der har det sådan med påskepynteri. Læste nemlig på den fabelagtige Farmorfabrikken, at hun har det på samme måde. Yes, jeg er ikke alene! 😉

Skriv et svar