LCHF og rugbrødsmadder

Herhjemme er vi siden årsskiftet gået mere eller mindre “all-in” på LCHF bølgen. LCH-hva’-for-noget spørger nogle måske. LCHF står for Low Carb High Fat. Jeg kunne skrive et laaaangt indlæg om alle de fremmelige kvaliteter ved LCHF, men tror det er nemmere hvis jeg bare linker til Jane Faerber hos Madbanditten, som er den førende LCHF “guru” i Danmark. Så holder vi ligesom fokus primært på hæklingen herinde, ikk’!? 😉

Nå, men hurtigt kan det siges, at det er en livsstil, som har givet os færre kilo, mere energi, bedre søvn, mindre stress, und so weiter… Man må ikke spise ris, kartofler og pasta, og det er faktisk fint nok. Men svært kan være, at man heller ikke må spise brød, ohhh ak og ve!

Ok…. jeg vil gerne afsløre, at vi har liberaliseret LCHF’en noget ved faktisk at indføre godt, gammeldags rugbrød i weekenden. Men derudover er der hvede-tørlagt herhjemme. Så hvad gør man, hvis man lige har lyst til en rugbrødsmad på en onsdag? Tadaaaaaaaaaaaaa……..:

Rugbrødsmad_1Jeg havde ledt længe efter gode opskrifter på legemad, men enten findes de ikke rigtig, eller også holdes de tæt til kroppen (det kan selvfølgelig ikke skyldes mangel på Google-evner herfra, for dem har jeg jo så ofte blæret mig med…)

Opskrifterne er derfor 100% hjemmeopfundne (!!), og jeg er stolt som en påfugl, der skryder og vifter med halen, ja! Du kan finde dem alle lige HER.

Velbekomme! 🙂

One comment

Skriv et svar