Lidt nemt og hurtigt pynt til de allermindste…

Små sutter_8

Synes I, at bloggen har været oversvømmet lidt i babyhækling på det sidste? I har ret! Men denne gang har jeg faktisk en god undskyldning…!

Motivationen for at designe nye ting og dele dem kvit og frit på bloggen har været lidt i bund på det seneste. Trofaste følgere af blogindlæggene herinde kan måske gætte hvorfor… NÅR der derfor skal bruges tid på nye kreationer, så må jeg indrømme, at det p.t. er meget sjovere at hækle og designe ting, som også kan bruges til min egen lille tut (24 dage tilbage… wup wuuup)!

Så da jeg tidligere på ugen modtog en mail fra en følger, som efterspurgte, om jeg ikke kunne lave en opskrift på hæklede sutter, så var jeg på! Det var da en sjov lille opgave, og hvem ved, om jeg ikke selv kunne ende med at have et barnedåbsbord, som godt kunne få et drys af disse kreationer om nogle måneder?!

Uden yderligere snik-snak: HER er opskriften på sutten!

God søndag derude i stuerne 🙂

Små sutter_9

 

4 comments

  1. joan nielsen says:

    Hold nu op , hvor er jeg glad for din blog.Alt er simpelthen så gennemført og flot. jeg skal være farmor i maj, og jeg har hæklet dit muslinge babytæppe. og nu må jeg igang med sutter. skønt.

  2. Alexandra Justice says:

    Nyd din babytid! Det er trods alt f
    det vigtigste 😀
    Jeg glæder mig (ligesom så mange andre) til på et tidspunkt at se endnu flere af dine lækre projekter. Men indtil da – tillykke og held og lykke med det hele!

Skriv et svar