Lidt om passioner… eller besættelser…

1336374_21827178Det er ikke mere end 6 uger siden, at jeg for første gang sad med en hæklenål i hånden og stirrede med på den lille fætter, mens jeg tænkte: ‘Nå, men så vis mig hvad du kan!’

Og nøj hvor den kunne!! Den kunne nemlig bære mig igennem et kæmpestort, og indrømmet – måske lidt ambitiøst – Granny tæppe. Men ambitionerne havde vinger, for jeg opdagede, at det jo slet ikke var så svært. Det var faktisk alt andet. Det var afstressende, hyggeligt, sjovt, udfordrende – og tilfredsstillende ikke mindst. For tænk, jeg skabte jo noget! Noget, som kunne bruges til noget! Vildt…

Og en passion var skabt! Eller en besættelse… for nu bruger jeg alle ledige timer på at søge efter nye opskrifter, hækle, Google, YouTube, søge lidt mere og hækle lidt mere. Nå ja, og så starte denne blog, så jeg kan formidle min nye passion og hjælpe andre med at finde den samme. Så UD med Jante, og ind med tusindvis af meter garn, hæklenåle, sakse, snore, æsker… Jeg kan nemlig skabe! Og nu har jeg tænkt mig at blive DYGTIG til det – og hjælpe jer med at blive det samme.

Vi ses på bloggen!

P.S. Fik du nu lyst til også at kreere dig et Granny Stripes tæppe? Så se mere HER.

Skriv et svar