Lynhæklede ponchoer til børn

Poncho_barn_7

Jeg startede søndag formiddag på denne lille poncho. Normalt har jeg altid 3-4 (red.: 15-20) ufærdige projekter liggende. På den måde når det aldrig at blive kedeligt at hækle på det samme, for så kan jeg jo bare sakse lidt rundt i dyngerne. Men denne poncho tog fart. Det var nemlig sådan et hyggeligt mønster at hækle. Så mens manden gik all-in på VM-finalen i går aftes, var jeg på mit eget solo OL-hold i turbohækling.

Poncho_barn_15

Og min hækleiver bar frugt, for allerede i dag efter arbejde kunne jeg hækle kanter og hæfte ender på denne lille sag. Da den er nem, sød, fin og hurtig at hækle, så er det bare om at komme i gang 😉

Verdens korteste blog-indlæg? Muligvis, men det har lige reddet mig fra en imaginær lodtrækning om at hænge vasketøj op, og om lidt er der dømt sofa-aften med Game of Thrones og hækletøj i hænderne. Så er der vist ingen, der kan komme og sige, at prioriteterne ikke er i orden! 😉

Du finder opskriften på ponchoen lige HER.

God fornøjelse!

Poncho_barn_1

5 comments

 1. Elsebeth says:

  Hej. Din poncho til børn er bare så flot. Jeg har købt 100% uld YarnArt magic Surf, til hækkelnål nr 6 og kunne rigtig godt tænke mig at lave den i en voksen størrelse svarende til str M (38/40). Hvor mange masker tror du, at jeg skal slå op ?

  • Louise says:

   Hej Elsebeth

   Tusind tak! Og prøv at se under Kontakt >> Spørgsmål og Svar. Der har jeg skrevet lidt om op- og nedskalering af opskrifter.

   Held og lykke med projektet!

   Kh. Louise 🙂

 2. Charlotte Kragh says:

  Præcis som Charlotte, tåber jeg også masker i rk 4, og min rektangel bliver buet – ved simpelthen ikke hvad jeg gør forkert, eller hvordan jeg skal løse det… har forsøgt 4 gange nu 🙁

Skriv et svar