Når det bliver jul i oktober…

Juletrommer_6

For mig findes der tre måneder, der er kalenderårets svedige armhuler – og her mener jeg ikke ‘svedige’ som i ‘seje’. Nope, vi taler svedige som i den lumre slags man helst var foruden. De tre måneder er november, januar og februar. Ærligt, så synes jeg ikke, at de tre måneder har noget nævneværdigt at byde på. De er mørke, kolde, grå, (føles) lange og triste.

Så hvert år kommer jeg i et stort dilemma. På den ene side har jeg ikke lige lyst til at sige ‘goddaw igen’ til november, januar og februar. På den anden side, så e-l-s-k-e-r jeg december og julen! Jeg elsker den der helt særlige stemning, der lægger sig over det ganske land i december. Jeg elsker når der bliver pyntet op, og der bliver spillet Last Christmas for fulde udblæsninger på alle radiokanaler. Jeg elsker, når der skal laves brændte mandler. Jeg elsker, når der skal spises æbleskiver og klippe-klistres. Når træet skal hentes hjem og pyntes. Når alle har små søde hemmeligheder. Jeg elsker indkøbene og planlægningen. Jeg elsker at man ses med familie og venner. Jeg elsker når de genudsender ‘Love Actually’ for 10.000 gang og jeg stadig sidder klistret hengivent til skærmen og labber det hele i mig, som Danmarks største sucker for romance. Og jeg ELSKER gaver (yes, Louise 12 år, når det kommer til det…) Ja, jeg kan faktisk bare rigtig godt lide december!

Derfor blev jeg simpelthen så glad, da jeg for nylig lagde en afstemning op på Instagram. Jeg spurgte ind til hvad mine følgere helst så, at jeg hæklede til bloggen.

Juletrommer_7

Tilbagemeldingen var rungende og bombastisk i særligt én retning: JULEPYNT! Hurra! For med det svar, så fik jeg lige lavet en tovbane direkte fra oktober og ind i december. Jeg kan simpelthen sætte karabinhagerne fast i mig selv, og så lade mig svæve let og luftigt hen over november, fordi jeg nu har fået “lov” til at hækle julerier – fra NU af! Tak for det, og tak for jer, fordi I altid giver at lege med 🙂

Uden yderligere omsvøb: HER er opskriften på to små juletrommer, som jeg har lavet. Håber, at I kan lide dem!

 

5 comments

  1. Katrine/Små tanker says:

    De er SÅ fine, Louise.
    Og ja, jeg synes også, at specielt tanken om disse måneder næsten i sig selv er deprimerende. Denne gang får jeg nok bare så travlt, at jeg ikke har tid til at lægge mærke til det…
    Og så er der jo #strikkebio at se frem til! 😉 og jul, forstås!

Skriv et svar