Ny kreation – vil du testhækle?

Håndklæde_køkken_5

Inden for boligindretning har marmor, kobber og Royal Copenhagen i en længere periode været det helt hotte. Inden for hækleverdenen er pendanten til disse skønne artifakter åbenbart i øjeblikket håndklæder! Jeg fik derfor også lyst til at bringe mit håndklædebidrag til den fælles hækle-arne. Det kommer her, og jeg håber, at I kan lide det! 🙂

Da jeg hæklede håndklædet var jeg dog ikke helt sikker på resultatet, så jeg skrev ikke noget ned. Jeg hæklede blot efter et diagram jeg havde lavet i Excel. Da jeg blev færdig var jeg egentlig selv godt tilfreds, og jeg blev (heldigvis) bekræftet af en skare dejlige mennesker på Instagram. Så opskriften skulle nedfældes til videreformidling. Men, det kan være noget sværere at replikere på skrift, når man ikke får taget noter undervejs. Så… vil du være testhækler på denne sag? Det er lige meget med farveskift, jeg har blot brug for nogle andre end mig selv til at hækle mønsteret igennem og se om opskriften giver mening.

Hvis du har lyst, så kommentér her på indlægget, eller send mig en email. Det ville jeg blive meget taknemmelig for! Der er forresten ingen tidsramme på, for opskriften er publiceret, og kan blot tilrettes undervejs. Jeg håber det er overflødigt at nævne, at du jo selvfølgelig også er meget velkommen til blot at kaste dig over projektet, uden at skulle afrapportere noget til mig! 😉

Uanset hvad, så er opskriften tilgængelig lige HER.

God fornøjelse!

 

5 comments

 1. Nanna says:

  Hvor er det fint! Jeg har dog lige færdiggjort 2 hæklet håndklæder, så jeg holder lige en pause fra at hækle håndklæder 😉

  • Louise says:

   Tusind tak, Nanna! 😀

   Og ja, jeg forstår 100% hvad du mener. Jeg har bare hæklet 1½ håndklæde, og er allerede lidt svimmel 😉

   Du skal dog være hjerteligt velkommen tilbage, når du engang trænger til nye forsyninger!

 2. Marianne says:

  Hej Louise
  Jeg fandt lige din blog via Hundemoster på IG ….:)
  Hold da op en masse flotte ting du laver …
  Jeg skynder mig at melde mig både her og på IG som fast følger …
  Tak for opskrift og for at dele
  Kh Marianne

  • Louise says:

   Hej Marianne!

   Dejligt, at du fandt vej herind. Og tusind tak for din søde kommentar. Du skal være så rigtig hjerteligt velkommen 😀

   Kh. Louise

Skriv et svar