Om The Lou-Flu, #strikkebio og hæklede spencers

Spencer til lillepigen_6

Uha, i virkeligheden alt for mange emner til ét indlæg. Men, jeg ligger lænket til sofaen, så det må blive som det er. Jeg er nemlig blevet ramt af en omgang efterårssyge… Eller som min bedre halvdel ynder at benævne det, når jeg er ramt på immunsystemet: “The Lou-Flu”. Han mener nemlig, at jeg (ager)er så ilde tilredt, når jeg er syg, at The Lou-Flu lægger sig lige over forkølelse, influenza, H1N1 og SARS på WHO’s liste over farlige sygdomme. Tsk, tsk…

Nå, men The Lou-Flu bed sig nok fast efter mandagens udflugt, hvor jeg måtte konstatere, at det måske snart var tid til at få en jakke på… Katrine//Små Tanker og jeg tog nemlig på en ægte “Thelma (Katrine) & Louise Roadtrip” til Kongens København for at gå i Strikkebio (#strikkebio på Instagram). Hvis ikke du har hørt om strikkebio, så prøv at gå på kreative Astrid//Rock & Roll Hausfrau‘s blog. Astrid har nemlig fundet på den helt geniale idé at kombinere strik (/hækle!) og biograf. Du ved, ligesom en slags baby-bio, bare med strik i stedet for babyer (lidt i tråd med kreadagene, som jo er en slags mødregrupper uden børn. Læs mere om det HER). Nordisk Film var heldigvis med på Astrids idé, og måtte bide hvad der måtte være af skepsis i sig, da Astrid, som lovet, fyldte en hel biografsal i løbet af nul-komma-dut. SÅ SEJT GÅET, Astrid!

Strikkebio var en kæmpe succes og lige så hyggeligt var det at være på café med Astrid og Katrine inden, samt udvide Instagram til det “virkelige liv” bagefter, hvor der var lejlighed til at hilse på et par af de mennesker, som jeg indtil nu kun havde kendt gennem blog og Instagram. Som flere andre bloggere har foreslået rundt omkring er jeg også HELT med på en omgang uformel hygge før næste arrangement, som bliver:

ONSDAG DEN 12. NOVEMBER KL. 21.00 I KØBENHAVN, AARHUS OG ODENSE!

Så skynd dig at reservere datoen allerede nu, og hold godt øje med Instagram og blogland, hvor det bliver annonceret når billetterne er til salg. Sidst røg de på under 12 timer i København, så det er bare om at slå til 😉 Selv vil jeg være at finde i Odense den dag!

Nå ja, og så var det med spenceren. Den har jeg simpelthen ikke fantasi til at flette ind i indlægget her på en kreativ måde, så jeg kan bare nøjes med at sige, at den er online for de der har interesse! Jeg har selv lavet den, så jeg håber I kan lide den 🙂 Opskriften er HER – og nu må jeg tilbage og pleje min Lou-Flu.

Vi ses!

Stemningsbilleder fra #strikkebio – fra egen telefon, og ærbødigst lånt fra Katrine.

Strikkebio_3Strikkebio_2Strikkebio_1

… og så lidt fra tirsdag aften, hvor jeg var bukket under med sofa, dyne og Homeland…

Homeland

2 comments

 1. Astrid/Die HausFrau says:

  Årh tak for den fine omtale! Og hvor er det faktisk en anelse sejt, at du har din helt egen sygdom! Det er da bare slet ikke alle, der har det. 🙂 Jeg håber, at du bliver rask hurtigt igen.
  Sig til, når du skal til Kbh næste gang!
  Kh Astrid

  • Louise says:

   Ja, det er rigtigt! Tror jeg vil tænke lidt på det, mens jeg ligger her og føler mig meget anti-sej! 😉

   Ja, lad os snart lave lidt Kbh’er-hygge igen!

   Kh. Louise

Skriv et svar