Magiske drager og barndommens uskyld…

Har du også nogle gange et lidt candy floss agtigt filter over din barndom? Jeg husker tilbage på lyse sommernætter, hvor alle vejens børn klatrede i træer, spillede rundbold, stod på rulleskøjter, hoppede i elastik, legede krone-gemme, plukkede blomster på engen. Og vintre hvor vi utålmodigt ventede på, at det grønne skilt skulle komme op ved “Gadekæret”, for det betød jo, at vi måtte gå/skøjte på isen. Ingen iPads, computere, Ramasjang, Ultra, Disney Channel. Bare frisk luft, sang og røde kinder….

… Og så Puf! Åhhhh, Puf. Den dejlige magiske drage, som alle vi børn drømte i flok om at have som ven (og det var så FØR sangen i mine senere teenageår blev analyseret ihjel og fik en helt anden symbolik).

Derfor fik jeg helt et flashback til rottehaler og sjippetove, da jeg faldt over denne magiske drage på Tullemomsemors blog. Mød Magiske Puf!

Drage_1Find den oprindelige opskrift hos Kristy HER. Tullemomsemors oversættelse til dansk HER.

Og min udgave af Puf lige HER 🙂

 

2 comments

 1. Lone says:

  Hej Louise!
  SUPER fine ting, du laver og god blog :o) Jeg er i gang med Granny Tæppet – men må da helt sikkert lige “klemme” en drage eller to ind, det ville mine piger ELSKE :o)
  Store kram og god dag
  Lone

  • Louise Bjerregaard Thygesen says:

   Hej Lone

   Det gør mig rigtig glad, at du kan lide min blog og de ting, jeg laver – tusind tak! Og heldige dine piger, hvis du kaster dig over en drage eller to 🙂 Jeg kan da i hvert fald selv skrive under på, at det godt kan lade sig gøre at have gang i 2-5 projekter samtidig!

   Kram lige tilbage til dig! 🙂
   Louise

Skriv et svar