Om masseproduktion og barselsgaver…

Når man starter en ny blog, og gerne vil have succes med den, ja så er der jo flere kriterier, der skal opfyldes. Et af de vigtigste må dog være dette: “skab indhold på siden”. Så det er mit primære mål lige nu. Jeg hækler og hækler og hækler og hækler lidt mere (og går lidt til massage for at holde hækle-myoserne i skak!). Her i weekenden skal jeg jo også nå at hækle lidt på “forskud”, så jeg også har lidt at vise jer i løbet af ugen.

Summa summarum, så betyder det, at jeg i øjeblikket kører efter princippet “mange bække små, gør en stor å”. For det ville jo i sagens natur være lidt småfjollet hvis jeg, som nystartet blogger, zonede ud i 4-6 uger for at hækle et væg-til-væg tæppe jeg så senere kunne vise frem…. (det ville faktisk været fjollet på flere niveauer!)… Så, små ting på hæklenålen, og derfor bliver der også produceret umanerligt mange babyting i disse dage. Og det tør jeg godt sige, at der er nogle veninder, der er glade for.

Nu skal jeg ikke trække den ud længere, tadaaaaaaa, må jeg præsentere: “det støvrosa barselskit”!

Barselssæt_1Har du selv lyst til at glæde en vordende, eller nybagt mor, så finder du opskrifterne her på hhv. savlesmæk, suttesnor, djævlehue og granny stripes tæppe.

God fornøjelse! 🙂

2 comments

Skriv et svar