Om opskriftsjagt og cirkelrangler…

Cirkelrangle med bjælde_1

Jeg får det ofte sådan, når jeg lige har hæklet en lidt større sag, at så skal jeg have noget på banen, der er nemt, hurtigt og med et fint resultat. Så da jeg blev færdig med cardiganen med hætte, så gik jeg på opskriftsjagt. Foruden at matche ovenstående, så skulle det også helst være fra en dansk blog, som jeg kunne linke til, for havde heller ikke lige tålmodighed til at vente på godkendelse til oversættelse af en engelsk opskrift.

Jeg nåede lige rundt om en åndet hue, hvis skæbne blev at blive trævlet op igen! Men så – tratatatata – lige dér midt i lidt stråleglans var målet for min søgen, på den dygtige Mette fra Farmorfabrikkens blog. En hæklet cirkelrangle, som Mette selv bekræftede kunne laves i en vis fart – og oveni købet mens der blev multitasket med romantiske film, tårer og det hele. Bingo!

Opskriften viste sig så at komme fra bloggen Lises Manier – og sørme om hun ikke også har lavet en rigtig fin DIY.

Så, uden yderligere omsvøb – klik HER for Lises opskrift og HER for min version.

God fornøjelse – og rigtig god weekend derude! 🙂

4 comments

  1. Line / alleelskeragnes says:

    Og hvor er den lige til at spise! – eller bide i… Jeg er gået helt i strikke-mode, men den der cirkel-rangle må jeg vist vende tilbage til på et tidspunkt. Bare vent, Nevø-Buster!

    – Line / alleelskeragnes

Skriv et svar