Opskrift på en sød lille kjole med hjertelommer…

Lillepigekjole med hjertelommer_10

Nogle gange er hjernen ikke så fantasifuld. Min hjerne i hvert fald… Så selvom jeg da egentlig gerne ville skrive inspirerende blogindlæg hver eneste gang jeg sætter mig til tasterne, ja så er det bare ikke altid, at det flyder fra hjernen ned til fingrene og videre i let dans hen over tastaturet. I dag har mine fingre fx IKKE tænkt sig at danse. Hjerne-finger-koordinationen mener, at den har taget sin tørn på arbejde i dag, så der er åbenbart ikke mere at give af…

Jeg håber derfor, at I også bliver glade for lidt – hvilket i dette tilfælde er en opskrift på denne søde lillepige kjole med hjertelommer! Du finder den lige HER.

God fornøjelse – og god mandag derude! 🙂

 

4 comments

 1. Louise Bang says:

  Hej Louise, fedt navn…..:-D

  Elsker elsker elsker din hjemmeside.

  Tak fordi du vil dele alle de super søde opskrifter med os alle. Har i går afleveret en baby kjole til en veninde, den med hjerterne, hun ville bare helst have den uden da garnet var meleret. Vil give dig ret den SKAL bare hækles rundt, det giver en træls skæv samling på ryggen.
  Endnu engang tak for en FED hjemmeside!

  Din navnesøster Louise

  • Louise says:

   Hej Louise

   Selv fedt navn dér 😉 Og TAK – det er skønt at høre, at andre kan lide det jeg laver!

   Enig med kjolen, den skal hækles rundt, og jeg håber at din veninde blev glad for den!

   Kh. Louise

Skriv et svar