Out of office…

Jeg holder fri fra arbejde i 12 dage. Og jeg glææææder mig til at lægge tidszoner, conference calls, projektplaner og IT systemer på hylden – i 12 dage bare. For at komme lidt tilbage til mulden og trække vejret rigtig dybt. Grave i haven, hoppe på trampolinen, hækle, blogge, have gæster, danse, synge, spise, drikke hvidvin og nyde, at der er højt til himlen, hvor jeg bor.

Out of office_1Men lige nu, der er jeg på vej til Annecy i Frankrig. Den smukkeste by, som du måske er kørt igennem, hvis du nogensinde er kørt på skiferie i de franske alper.  Vi skal tre veninder på tur, og der skal grines, fjolles, soles, shoppes, spises, drikkes, hygges, og hænges ud. Til den HELT store guldmedalje… Så jeg laver en “roger over and out” på bloggen indtil på søndag… hvis jeg kan 😉

Vi ses på den anden side af søndag!
Kh. Louise

Skriv et svar