Rod i grammatikken!

Garn GrammatikHvis du er en af dem, der besøger mig lidt jævnligt, så vil du måske opdage, at min side har ændret udseende, og at her roder lidt rigeligt rundt omkring? I modsætning til det meste rod, som plejer at være lidt småbelastende, så er dette faktisk en positiv ting. Jeg har nemlig besluttet mig for at gøre dette her projekt med bloggen ordentligt nu.

Årsagen er, at jeg har fået helt overvældende god og positiv respons fra jer derude i de 1½ måned jeg har været i gang med blog og Instagram. Og mere end jeg tror I aner, så gør hver eneste “like”, kommentar og positive tilkendegivelse mig SÅ glad!!

Samtidig er jeg lidt af en perfektionist, når det kommer til sådan noget her. Jeg er ikke så god til at gøre tingene halvt, så nu skulle det være. Jeg har derfor ændret “tema” herinde, da det gamle ikke var særligt fikst på iPad/tablet og iPhones/Smartphones. Dette her tema skulle være “responsivt” (yes, yes, Google og jeg har virkelig læst på lektien sammen), og det betyder, at det skulle være læsevenligt i alle formater – både computer, tablet og mobil.

Samtidig er jeg gået i gang med at få smidt lidt Facebook “Synes godt om” knapper rundt omkring, for at starte lidt mere “marketing”. Så click away! 🙂

Der kommer helt sikkert andre ting til. Og der kommer helt sikkert til at være rod lidt endnu. Men jeg lærer, som jeg prøver mig frem, og på et tidspunkt bliver det sikkert rigtig godt!

Sikkert og vist er det dog, at alle opskrifter er (og bliver ved med at være) tilgængelige! Så er du træt af at vente på oprydning, så kunne du jo i stedet hækle en Djævlehue, et Synålsetui, lidt Rugbrødsmadder eller en iPod / iPhone holder?

Oprydningshilsner fra Louise – med virtuel kost og spand! 🙂

One comment

Skriv et svar