Så er jeres cardigan klar!

Lillepige cardigan_5

Opskriften på denne cardigan kommer som følge af en afstemning jeg lavede inde på Instagram. Jeg uploadede ganske enkelt dette billede:

Lillepige cardigan_1

54 stemmer i alt blev det til – og vinderen blev: 9. Babycardigan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Og så gik den vilde hækle skattejagt ellers i gang. Jeg havde nemlig nogle kriterier for cardiganen. Jeg ville gerne finde en cardigan, der:

 1. var relativt nem at hækle, så alle kunne være med.
 2. findes i flere forskellige størrelser.
 3. var tilgængelig hos privatperson/privatblog, da oversættelsesrettigheder så oftest er nemmere at opnå
 4. at jeg fik “ja” til at oversætte den til dansk.

Jeg fandt 3 forskellige cardigans på Ravelry, som levede op til pkt. 1 og 2, og så sendte jeg ellers forespørgsler af sted. Mit hjerte var ekstra viklet ind i én af cardigansene, så i mit stille sind, håbede jeg ekstra meget, at jeg ville få godkendelse på den. Og HURRA – det fik jeg!

Så, sæt i gang! Opskriften er lige HER! 🙂

11 comments

  • Louise says:

   Tusind tak, Astrid 🙂 <3 Ja, har selv spekuleret ud i, om den evt. kunne hækles uden bobler og fx. med marineblå kant. Men drengebørn er altså bare lidt sværere!

  • Louise says:

   Hej Lisa

   Til str. 24 måneder brugte jeg lige knapt 150 g. af den grå – og så en snas koralrød til kanten. Jeg vil vurdere, at du kan gå 1 nøgle ned på str. 12 måneder, mens du til str. 18 mdr. nok skal gå efter 3 nøgler à 50 g. for at være på den sikre side.

   Kh. Louise

Skriv et svar