Skal vi klippe vore julehjerter sammen…?

Julehjerte_2

Det danske julehjerte får altid mit hjerte til at banke en lille smule hurtigere. Der er så mange af barndommens juleminder, der er flettet lige fluks ind i sådanne hjerter. Det minder mig om de mange gange jeg har siddet i duften af æbleskiver, med tungespidsen ud af munden (fordi jeg åbenbart koncentrerer mig bedre, når jeg ser lidt ubegavet ud). Siddet dér med fingre, der var lidt limklistrede og med hvad der føltes som tusind strimler, der skulle passe ind i hinanden. Alt dette mens Søren Banjomus og hans skille-ma-dinke-dinke-du drønede ud af transistoren… Gode minder!

Da jeg blev sat på opgaven at hækle lidt julepynt (læs mere HER), vidste jeg derfor med det samme, at jeg ville designe et julehjerte. Jeg havde allerede gjort mig tanker om, hvordan jeg rent praktisk ville lave det. Jeg skulle bare lige finde tiden til at sætte mig ned med fokus, nedskrivning og testhækling. Men som jeg altid gør, inden jeg går i gang med den slags, så Googlede jeg selvfølgelig lige. Det kunne jo være, at arbejdet allerede var gjort et sted derude.

Sørme så! Ikke bare var arbejdet gjort, men det var også gjort rigtig godt. Det sødeste, fine julehjerte fandt jeg hos Marianne//Tullemomsemor. Hun har selv fundet originalen, som hun har fået lov til at oversætte, hos Alison Pyper Wallace Baker HER. Kendetegnende for opskrifterne hos Marianne er, at de altid er 100% gennemarbejdede med illustrative DIY billeder og lækre opskrifter i nemt PDF print format. Fantastisk!

Jeg har naturligvis oprettet en side på julehjertet, så du altid nemt kan genfinde linket til julehjertet, uden at skulle igennem hele min blogroll. Siden kan du finde lige HER. Da jeg kun har tilføjet en enkelt kommentar, kan du betragte den mest som en link-reference.

God fornøjelse derude! 🙂

6 comments

Skriv et svar