Stille morgener og drengeveste

Drengevest_15

Elsker du også stille weekendmorgener? Egentlig, så har jeg altid været et B-menneske. Jeg er en natteravn uden lige, og jeg elskede engang at sove længe. Sådan rigtigt længe. Men, på mine lidt “ældre” dage (altså, som i 30’erne, måske nok), så er jeg begyndt at sætte mere og mere pris på de stille morgener. På at stå op før min bedre halvdel og så sidde helt i ro og stilhed, inden dagen starter rigtigt, og drikke lidt morgenkaffe – og fx hækle. Det er som om, jeg falder lidt til ro indeni, og starter dagen på en ikke-stresset måde når jeg får foræret lidt ‘ekstra’ timer.

Og ja, dette indlæg kan du sikkert kun relatere dig til, hvis du ikke har helt små børn, for så er det ikke sikkert, at dine morgener er lige så stille. Eller at vi har samme definition af begrebet “morgen” 😉

Nå, men jeg holder ferie i disse dage, og derfor er en onsdag morgen jo nærmest det samme som en weekendmorgen. Så i morges stod jeg op kl. lidt i 8.00 og satte mig med hækletøjet og fik afsluttet et længe ventet projekt – en lille drengevest. Vesten var på anmodning fra en Instagram følger, så jeg havde kastet mig ud på skattejagten efter en god opskrift, som jeg kunne oversætte. Den fandt jeg, men på én eller anden måde, så var jeg og hækletøjet ikke rigtig dus undervejs. Det var som om, der var andre projekter, der trak mere i mig. Så det var med stor fornøjelse, at jeg fik oversat det sidste, oprettet siderne her på bloggen, og syet de sidste knapper i vesten. Og heldigvis er jeg blevet meget, meget tilfreds med resultatet.

Jeg synes simpelthen den er så sød, den lille fine vest. Hvad synes du? Hvis du har lyst til at hækle den, så er opskriften lige HER.

God fornøjelse! 🙂

8 comments

 1. Gitte says:

  Uhh den er så fin… Og som dig nød jeg også de stille morgener inden jeg fik børn. Kan huske i ferien hvor skønt det kunne være at sætte sig udenfor med en kop kaffe og strikketøjet og bare nyde stilheden…

  • Louise says:

   Ja nemlig – det er lige den stemning jeg refererer til. Er glad for, at den er genkendelig – omend fra tidligere tider 😉

 2. Katrine/gugge says:

  Den er så fin, den vest.
  Og den slags stole og rolige morgener, dem savner jeg. Ikke at jeg normalt står tidligst op, for jeg elsker at sove længe. Men rolige morgener med strikketøj og kaffe. Dem er der bare for få af for tiden 😉

Skriv et svar