Tag vel imod Nussefåret Fifi!

Nussefåret Fifi_7 Det er ved at være et stykke tid siden, at jeg sidst har offentliggjort nye opskrifter. Jeg har simpelthen været lidt opslugt af at bage babyen i min mave, og har i samme forbindelse også brugt tid på at genhækle nogle af mine “gamle” opskrifter. En eller anden dag må jeg lige tage jer på visit i lillepigens klædeskab 🙂

Ligeledes har der været lidt barselsgave-hækling ind over – ja, så alt i alt, så har jeg ikke lige haft tid og overskud til at hækle nye designs. De tager jo trods alt lidt tid at lave.

Men, jeg har længe haft idéoplægget til en nusseklud liggende. Ville nemlig så gerne hækle en nusseklud til min lille pige. Og ikke bare en hvilken som helst, men helst en, som hun rent faktisk ville blive glad for. Jeg har nemlig ladet mig fortælle, at de der hæklede sager godt kan have det lidt svært med popularitetsbarometeret op mod alt hvad der larmer, blinker og har meget hidsige farver!

Jeg håber, at jeg med Nussefåret Fifi har “nailet den”. Jeg forestiller mig i hvert fald, at hun er rigtig hyggelig at nulre ører og “uld-bobler” på, når man er en lille pilfinger.

Kan I lide hende? Opskriften finder I i hvert fald lige HER. Og hækler I hende og fremviser den færdige udgave på Instagram, så ville jeg blive så glad, hvis I vil hashtagge hende med #nussefåretfifi. Det er nemlig så hyggeligt at følge med! 🙂

Nussefåret Fifi_9

28 comments

 1. DorteS says:

  nøj, hvor er hun dog skøn!! Er sikker på, at hun bliver et kæmpe hit. Min søn har to “nutter”, som de hedder herhjemme, og selv om han kun er syv måneder, er han allerede tæt tæt knyttet til dem. Vi startede så også med at putte ham med dem, da han var to måneder, så de er fast inventar i hans verden. Det er guld værd for trygheden, når han skal sove, eller hvis han skal trøstes. Held og lykke med baby 🙂

  • Louise says:

   Ja, jeg har også ladet mig fortælle at jeg lige så godt kan komme i gang med at hækle en mere – for det tilfælde at hun forelsker sig i den. For gru og ve hvis den skulle blive snavset eller væk!!

 2. Helle With says:

  Om vi kan li´ hende…?? Ja for pokker da. Hun er da bare skøn – bare man da havde en lille baby at hækle den til… 🙂

 3. Lenemor says:

  Hun er da skøn, hende Fifi!

  Og mon ikke mors hæklerier også bliver et hit 🙂 Herhjemme har jeg hæklet en amigurumi kanin med laaange lemmer, som altså er én af min lille piges yndlingsting. Og hun er en rigtig pilfinger på 6 måneder!

 4. Ditte says:

  Sikke et sødt nussefår! Det er lige før at jeg overvejer at få nogle børn, så jeg har en undskyldning for at hækle den 😉

 5. Christina says:

  Jeg skal helt sikkert hækle et Fifi 🙂 Hvis jeg altså kan nå det. Der er jo SÅ mange fine ting, som bare skal prøves, og tiden går jo bare…. Og min dumme albue sætter også visse begrænsninger for tiden med hæklenålen 🙁
  Og samtidig er jeg noget ambivalent ift sådan en nusseklud. Vores store dreng på 3½ har aldrig haft trang til sådan en trods forsøg derpå, til gengæld har det bare været så let, fordi han bare skulle bruge en stofble, så kunne han sove hvor som helst. Og sådan en har man jo altid flere eksemplarer af i pusletaske – så ingen risiko for at være kommet afsted uden 😉 Men jo, jeg bliver nødt til at lave en Fifi (Y)

  • Louise says:

   Hihi – kan sagtens følge dine overvejelser! 😉 Men jeg håber, at du vil vise Fifi frem, hvis du ender med at få den hæklet! Kh. Louise

 6. Karina says:

  Hold nu op hvor er du bare dygtig!!!! hvor er den super sød lille Fifi!!!!!
  Jeg har aldrig hæklet før, men har læst din blok med stor fornøjelse, og er blevet inspireret til at begynde at hækle. Mit første hækleprojekt er et Granny babytæppe til min komne lille niece. Jeg er snart færdig og glæder mig allerede til at kaste mig ud i næste projekt, som nok bliver en “Bodil” til samme modtager 😉
  Mange tak for dine mange inspirerende indlæg.
  God weekend
  Kh. Karina

 7. DivinityCeaciones says:

  Hello and congratulations on the creations as beautiful and easy to follow that you are carrying out, so hopefully continue for many years.
  I take this opportunity to tell you that very soon you will have one more place to share their talents.
  Soon and to all of you Divinitycreaciones, more than a blog, a place to share creativity and passion for the craft.
  greetings:
  Noelia Delvalle
  Marketing Director

  • Dina Varnholst says:

   Hej Louise.

   Ville lige fortælle, at jeg syntes det er nogen super fine bamser du laver, jeg har selv hæklet meget til mine børn før i tiden, men strikker mere nu i stedet.

   Jeg kunne ikke stå for det fine får du har lavet, og tænkte med det sammen, det var da et super kopi af Frode Får, for det ligner ham på en prik, den er da ikke til at stå for. Super arbejde, elsker det.

   Mvh Dina

 8. Marianne Grøn-Jensen says:

  Hej Louise
  Wow hvor er det en flot nusseklud. Er ved at hækle som barselsgave til en veninde.
  Har dog lige et spørgsmål til opskriften. “Bobler” er de hæklet i fastmasker, stangmasker eller er det 5 stangemasker og træk snoren igennem. Det frem går ikke helt i opskriften.
  Mvh Marianne

Skriv et svar