Velkommen til Garn Grammatik!

“Durch, für, gegen, ohne, wieder, um. Kennst du nicht den akkusativ, dann bist du wirklich dumm.”

Kan du huske den remse tilbage fra dine folkeskoleår? Jeg kan! Om jeg så virkelig var dum, fordi jeg måske ikke altid fik ”nailet” min akkusativ, ja den må ligge hen i det uvisse…

Men hvad er det så med den grammatik? Den kan være lige så sort og uforståelig som russisk fra en gammel, tandløs babushkas mund. Men som med så meget andet, så gælder det bare om liiiige at få ”knækket koden”, og så er det hele faktisk temmelig logisk (måske lige på nær tysk grammatik, stadigvæk…)

Som helt ny i hækleverdenen har jeg selv siddet med 10 tommelfingre de sidste par måneder og har Googlet, YouTubet, søgt på blogs og spurgt mig frem. Jeg synes selv jeg er nået langt på den korte tid, men jeg har stadig meget at lære. Meget. Jeg er dog på vej, og jeg er i gang med at knække koderne til garnets grammatik – én for én.

Så med denne blog kan jeg ikke alene videreformidle min hækleglæde, men jeg kan også dele den med dig og hjælpe dig på vej. Win-win! Dét er selve formålet med Garn Grammatik. I takt med, at jeg selv udvikler mig, vil jeg samtidig hjælpe dig som nybegynder med at forstå den logik, der ligger bag de helt fantastiske hæklede kreationer, som du drømmer om at producere. I takt med at jeg selv bliver klogere, finder de gode links, de gode opskrifter, de fabelagtige videoer, de rigtige blogs, ja så deler jeg med dig. Skulle du nu være en erfaren hækler, så er du alligevel så hjerteligt velkommen på min blog. Det kunne jo være, at du også en gang imellem trængte til lidt inspiration… 🙂

Velkommen til Garn Grammatik!
Louise

Louise portræt

4 comments

  1. pia says:

    Hvor er du sej!!

    Elsker jeg kan følge med i dit hækle-liv 🙂
    Og hvem ved måske når overskuddet er der, så hopper jeg med på hæklebølgen, for hvor er det dog nogle flotte ting man kan skabe, som du selv skriver.

    Tillykke med bloggen !

Skriv et svar