Verdens korteste blogindlæg proppet ned i et net…


Net med mønster_2

Egentlig havde jeg planer om et langt blogindlæg, strøet til med ferieanekdoter og billeder, der havde været igennem et heftigt solskinsfilter. For mens I, der ferierede i Danmark måtte duppe panderne med isterninger i hedebølgen, så fik vi indkøbt fine nye taskeparaplyer i Toscana… (I kid you not!).

Vi kom hjem fra ferien fredag aften, hvor jeg tog direkte hjem til en god veninde for at sove. Vi skulle nemlig fejre hendes polterabend om lørdagen, i går. Det vidste hun jo så bare ikke, forstås. Først i dag er jeg derfor kommet retur til Fyns land efter vores lange ferie samt et brag af en polter. Og jeg er træt, på en glad måde. Men også på den dér trope-Danmark-svedende måde, hvor fantasien ikke ligefrem perler som champagne fra frontallapperne. Så jeg skylder én i blog-banken! Og indtil da plastrer jeg så med opskriften på dét net, jeg fik kreeret på min ferie.

Vær så artig at klikke HER 🙂

Net med mønster_4
Net med mønster_6

Net med mønster_1

6 comments

    • Louise says:

      Tak, Astrid. Det var også en rigtig dejlig ferie – omend lidt mere regnfuld, end vi lige havde kalkuleret med. Men intet er jo så skidt, at det ikke er godt for noget andet – og således blev nettet regnfødt 😉

Skriv et svar